Løbehold

Ønsker du at genoptage løb efter en skade eller pause, bare at komme i gang med at løbe eller få hjælp til at kunne løbe længere og/eller hurtigere⏱️. Ønsker du vejledning og træning der er skadesforebyggende? Så er dette måske lige noget for dig….. 🏃🏃

Hornslet Fysioterapi & Træning starter et løbehold op tirsdag d. 23/4 kl.17.00 ️🕔. Der vil være træning 6 tirsdage op mod sommerferien og 6 tirsdage efter sommerferien.

Træningen består øvelser og intervaller, som skal gøre dig til hurtigere og mere økonomiske løbere, men der vil også være træning med fokus på skadesforebyggelse. Træningen er brugervenlig, så du kan selv holde den ved lige fra gang til gang.

Underviser: Fysioterapeut Allan Bachmann, der udover kurser indenfor idrætsfysioterapi til hofte, fod og lyske, også kan skrive træner for både motionister og eliteidrætsudøvere på CV’et. Derudover er Allan en aktiv løber selv.

I dette forløb får du :
 12 sociale fælles træninger
 Trænings inspiration du kan bruge mellem fælles træningerne
 Et træningsprogram du kan bruge henover sommeren og når forløbet er afsluttet

Pris: 1200 kr.

Har du spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig holdet, kan du ringe til klinikken og få en snak med Allan eller sende en mail til klinik@hornsletfys.dk