BørneYoga

Det er med stor fornøjelse, at vi i Hornslet Fysioterapi kan informere om, at vi nu kan tilbyde BørneYoga for 4-6 årige. Undervisningen vil varetages af Paola Thorsen Delprato. Paola er uddannet pædagog med en kandidatuddannelse i pædagogisk psykologi. Hun har derudover taget kurser i YogaRollinger (www.yogarollinger.dk). Til dagligt arbejder hun som børnehavepædagog, hvor hun også dyrker yoga med børnene. Hun bor i Aarhus N med sin mand og en aktiv og nysgerrig datter på 1,5 år.

I fritiden dyrker Paola selv ashtanga yoga og, når tiden er til det, nyder hun Aarhus’ kulturelle liv, at vinterbade, fotografere og lave god mad, der nydes med familie og venner.
 

Hvad er BørneYoga?
BørneYoga er en sjov bevægelsesform, hvor børnene leger med balance, styrke, udholdenhed, koordination og styrker koncentrationen. I yoga kombinerer vi dynamiske øvelser med strækøvelser. Det balancerer nervesystemet og giver ro i kroppen og sindet.
I BørneYoga leges de forskellige stillinger og åndedrætsøvelser ind. For eksempel tager vi på tur til Afrika, hvor vi bliver til farlige løver, får en lang hals som en giraf eller skal larme som en flok aber!
En yogatime varer i 50 minutter, hvor vi starter med at sige hej til hinanden og vi slutter med afslapning og en kort meditationsøvelse. Der bruges forskellige visuelle redskaber til at fange børnenes interesse og hjælpe dem med at forstå, hvad de skal med kroppen. Det kan være yogakort med tegninger af yoga stillinger, bamser, musikinstrumenter, en bold, osv. Rim og remser eller mantra er også med for at hjælpe børnene med at fokusere på deres krop og bevægelse.
Alle børn kan deltage i BørneYoga selvom der prøves kræfter med en ny måde at udfordre det motoriske system.
 
BørneYoga kører over 6 lørdage. Minimumstilmelding er 6 deltagere og maksimalt 10 deltagere.
 
Pris: 450,-
 
Har du spørgsmål ifht ovenstående, ønsker tilmelding eller noget helt tredje, kan du kontakte os her på Facebook klinik@hornsletfys.dk eller via tlf 87 62 18 00.